Er is weinig muziek waarin niet op de een of andere manier getrommeld wordt. En wees nou eerlijk, we hebben toch allemaal wel eens gedroomd van onszelf achter dat drumstel? Soepel swingend in een dansritme, of lekker beuken in een rockband, of virtuoos herrie maken in een metalband…

De lessen

In mijn lessen houd ik rekening met de wensen van de leerling. Ik zoek aansluiting bij zijn smaak en ambities, en probeer daarnaast ook een indruk te geven van verdere mogelijkheden van het drumstel.

Ik gebruik hierbij een methode, maar ga ook de favoriete muziek van de leerling gebruiken in de les. Zo kun je al vrij snel je favoriete nummers spelen.

Ik vind het belangrijk dat je je gehoor ontwikkelt. Daarom leer je liedjes uit het hoofd, en doen we ook oefeningen in het op je gehoor naspelen van fragmenten.

Er staat een drumstel in de lesruimte, dus dat hoef je niet elke keer mee te nemen 🙂

Noten lezen

Wat betreft noten lezen hanteer ik de gedachte dat dit niet nodig is, maar wel nuttig. Vooral voor jonge leerlingen, die nog niet kunnen overzien wat ze later in hun muziekcarrière allemaal nog gaan doen, vind ik het belangrijk dat ze noten leren lezen, omdat dit later erg goed van pas kan komen. Maar volwassen leerlingen, die hier moeite mee hebben, zal ik hierin vrijlaten. Ook dyslectische leerlingen krijgen een aangepast programma, met minder focus op noten lezen.

Een drumstel kiezen

Heb je al een drumstel? Hartstikke mooi! Anders help ik je graag om er een uit te zoeken. Nieuw of tweedehands, groot of klein, glimmend of bescheiden, wat je maar wilt!

Proefles

Om met elkaar kennis te maken, en om te kijken of ik je kan bieden wat je wilt, beginnen we altijd met een gratis proefles. Dus ben je nieuwsgierig of gitaarles wat voor jou is, vraag dan een proefles aan. Deze les verplicht je nergens toe.

Kosten

De kosten voor de lessen zijn 17,50 euro (bruto, excl. BTW voor mensen van boven de 18 jaar) voor een les van een half uur. Voor groepen (vanaf 2, dus ook voor jou en jouw vriendin..) zijn in overleg andere lestijden mogelijk, waarbij de tarieven ook enigszins anders zullen liggen.

Ik verwacht dat je de kosten van de muzieklessen vooraf, per maand betaalt.